zondag 15 april 2012

Van Katoen


Gisteren was Van Katoen, maar dat zal niemand ontgaan zijn want het was megadruk. Ook mijn zus en ik gingen richting Gent om dit spektakel van dichtbij te bekijken en een workshop 'Hoe maak ik betere blogfoto's' te volgen. De workshop werd gegeven door Elza D. en Photo-copy en was hartstikke leuk en leerzaam. Hopelijk zien jullie verbetering in de foto's die vanaf nu op mijn blog zullen verschijnen ;)


Daarnaast nog een paar dingen gekocht want er was zoveel moois te koop.


Haarspeldjes voor mijn dochter en mezelf.

Ze vielen duidelijk in de smaak.


En mijn zoon was dolblij met zijn nieuwe kussen. Dank aan degenen die deze spulletjes zo mooi hebben gemaakt.

We hebben een superleuke dag gehad. Bedankt dames van Van Katoen ! Jullie hebben er een ongelofelijk mooi event van gemaakt.Pin It!

10 opmerkingen:

 1. Hé, dan zaten we in dezelfde workshop! Leuk hé die haarspeldjes! En al helemaal in die krullebol van je dochtertje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Ik zat recht over jullie! Ik dacht nog, ik herken deze dame ( en het zijn er 2??) Jullie hebben lang gereden dan?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hhmm we hadden dus eigenlijk even een voorstelrondje moeten doen.ik was er inderdaad met mijn zus. In totaal 4 uurtjes reistijd, maar we hebben er een dagje gent van gemaakt.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, hadden we beter gedaan. Maar zo vond ik het ook leuk hoor, niet weten wie precies naast of voor je zit. Leuk, een dagje Gent!

   Verwijderen
 3. Oh, ik heb je gemist. Ik liep overal rond, maar ik had beter even de tijd genomen om je goeiedag te komen zeggen. Wel super dat je er was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah dat waren jullie, leuk om er nu eens een gezicht op te kunnen plakken...ik zat schuin tegenover jullie...naast Storm met haar groene jasje en naast iemand anders met iets blauws aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hhmm we hadden dus eigenlijk even een voorstelrondje moeten doen.

   Verwijderen