maandag 10 oktober 2011

Raybans

Ik had zin in een snel projectje dus het werd flockfolie/strijkvelours. Hier zag ik dat ze die nu ook in fluorkleuren hebben. Voor kleine Pluis zag ik die fluo-roze wel zitten maar helaas waren de verzendkosten 2x zoveel als de flockfolie (tja het moet vanuit België naar Nederland) zelf dus heb ik eerst maar even een ander kleurtje geprobeerd. Ach, binnenkort ben ik toch van plan eens een weekendje naar Gent te gaan dus dan kopen we de fluorkleuren wel daar. Nu heb ik het hier besteld. 


Toen op zoek naar geschikte afbeelding. Ik wilde wat stoers dus het werd een Rayban zonnebril. Niet erg origineel vrees ik want zo'n t-shirt heb ik ooit eens in de winkel zien liggen, maar he, beter goed gejat dan slecht zelf verzonnen. 


Het Rayban plaatje heb ik gegoogled en uitgesneden uit de flockfolie. De t-shirts heb ik overigens gewoon gekocht.
Pin It!

18 opmerkingen:

 1. zo cool zeg, die ga ik ook eens flocken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel knap!!!Wat een mooie foto's!!!Het zijn ook schatjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar zo lief die twee! Goed gelukt die shirts, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Misschien dat ik je gejat idee ook eens jat. En wat een schatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,

  Wat een leuke site heb je en wat een prachtige dingen maak jij! Ik ben een beginnend naaister en doe graag inspiratie op bij ervaringsdeskundigen :) Daarom een vraagje: wat voor stof gebruik jij voor bijvoorbeeld dat leuke autootjes-tshirtje voor je zoon, of dat vogeltjesvestje voor je dochter? Is dat tricot? De tricot die ik laatst op de markt kocht, lijkt zoveel zwaarder en niet zo geschikt voor een shirt of vest. Weet jij wat ik precies nodig heb en waar ik op moet letten?
  Ik hoop dat je me kunt helpen, dank alvast!

  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo cool, die Raybans!
  En ja, zeker naar Gent komen en op voorhand bestellen, want Vermiljoenshop is geen winkel die van 's morgens tot 's avonds open is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Caroline: Dank je :) Stof van het autot-shirtje en het vogelvestje is inderdaad tricot. Tricot heb je inderdaad wel in verschillende kwaliteiten. De een is dikker/dunner, stugger/soepeler, minder/meer rekbaar. Ik zou anders even een keer naar een stoffenwinkel gaan en daar de verschillende tricots voelen. Bij de blogpost van de t-shirts en het vogelvestje heb ik een link gezet waar ik het besteld heb. Die tricots met print kan je bijna niet op de markt of in de stoffenwinkel vinden (tenminste niet in NL). Vandaar dat ik die online bestel. Succes !
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, dankjewel voor de uitleg! Goed idee om dat online te bestellen inderdaad. Ik heb even op de site die je noemde gekeken, maar kom er nog niet helemaal uit (beginner hè.... ;) Koop je dan jersey? Of rib knit? Valt het met de verzendkosten een beetje mee?

  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, hier kun je ook neonkleuren flockfolie bestellen (verzendkosten naar Nederland zijn 2 euro): http://www.hotfix-studio.be/catalogus/Hotfix%20folie/Flock%20folie/p1
  Heb zelf de gewone kleuren besteld en het is heel fijn spul.

  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @caroline: bij die site moet je kijken bij Interlock. De verzendkosten vond ik daar wel een beetje prijzig maar ik heb het uiteindelijk besteld met mijn zus zodat we de kosten konden delen. Goeie tips over tricot vind je trouwens hier: http://madebymamasha.blogspot.com/2011/06/de-xy-files-t-shirts-tricot-en.html
  Bedankt voor de tip van de flockfolie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,

  Dankjewel voor je antwoord en de site! Ik denk dat ik toch een lockmachine voor m'n verjaardag moet vragen ;)

  Groeten,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Caroline: als je eenmaal tricot hebt genaaid met een lockmachine wil je niets anders meer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. perfect gejat en inderdaad in fluor is ook cool!

  BeantwoordenVerwijderen