vrijdag 21 oktober 2011

Blije zoon

Soms vraag ik me af hoe lang zoon Pluis nog zo blij gaat zijn met zijn zelfgemaakte kleding. Het is zo heerlijk om hem te verrassen 'jij gaat nu lekker slapen en mama gaat een mooie broek voor je maken en als je wakker wordt dan is ie af'. 
's Ochtends hoor je dan een schreeuw van blijdschap en wil hij onmiddellijk zijn nieuwe broek aan. En die trekt hij dan ook liever niet meer uit... zo ook toen ik deze foto's nam. Ik wilde de broek even ophangen om een paar detailfoto's te kunnen nemen maar no way dat hij zijn broek uit ging trekken. 

Op school is hij al even enthousiast. Tot op bijna het gênante af vertelt hij iedereen dat mama zijn broek zelf heeft gemaakt en kijkt er dan heel trots bij.


Ach ik geniet er nog maar van en hoop dat hij er nog heel lang blij mee gaat zijn.


Het patroon is hetzelfde als hier. Alleen heb ik er steekzakken in gemaakt en geen achterzakken. Ik heb een oud sweatvest van papa Pluis verknipt en de stof (inclusief het boord)voor deze broek gebruikt. 
Pin It!

8 opmerkingen:

 1. Da's vast genieten!!! (kleuters vinden dat toch zeker wel cool?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een gezellige broek uit.
  Deze morgen mocht inias kiezen tss een jeans van de winkel of de zelf gemaakte broek. Hij koos die van mama. Blij dat ik was. Geniet er nog van zo lang dat het duurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat hij er zo van geniet! Geniet maar lekker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier vindt de zoon het ook geweldig dat zijn mama zelf kleren kan maken. Ik krijg zelfs regelmatig een opdracht. En dat kan gaan van "mama, maak mij eens een paardenpak" tot het meer praktische "mama, kan jij een muts en handschoenen voor mij maken voor als het regent?"
  Ik geloof trouwens best dat hij die broek niet meer wou uittrekken, ziet er supercomfortabel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 't doet deugd als ze zo tevreden en fier zijn, hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar die broek ziet er ook super gemakkelijk uit! Wel fijn dat je zoontje zo fier is, maaar je maakt dan ook de prachtigste dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo fijn, die fiere kindjes!! En nu ga ik dat boekje ook bestellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen