donderdag 13 september 2012

Striped raglan tee

Dochter kon wel een paar basic t-shirts gebruiken. Dus ik groef in mijn stapel tricot en viste er deze gestreepte uit. Het patroon komt uit de Ottobre en ik maakte er een 3/4 mouw aan. Dochterlief zat in mijn knopenpot te rommelen en wilde er perse een geel konijn op dus de knoop werd erop genaaid.

My daughter could use some basic t-shirts. So I looked through my stack of knits and found this striped one. The pattern is from Ottobre Design and I made a 3/4 sleeve. My daughter was going through my jar full of buttons and really wanted the yellow rabbit button so I sewed it on.Pin It!

13 opmerkingen:

 1. Kei schoon! De dochter heeft duidelijk goeie smaak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The rabbit is a brilliant finishing touch. And that BIKE!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je dochter heeft al goed door hoe ze een persoonlijke toets moet geven! En zo past ze perfect bij die geweldige fiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heerlijk zo een t-shirt. En wat een heerlijke fiets hebben jullie.
  'n Vraagje: Waar haalde je het patroon van de skinny broekjes vandaan, die je al dikwijls voor je dochtertje hebt gemaakt? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb een tijd dit gratis patroon gebruikt: http://thismamamakesstuff.com/tutorial-slim-slack-for-boys/ Er staat dat voor jongens is maar is dus ook te gebruiken voor meisjes. En hier: http://anumiki.blogspot.nl/2012/07/yellow-trousers.html heb ik een patroon uit knippie feb/mrt 2012 gebruikt.
   PS: de fiets heb ik net en is ideaal met 2 kinderen waarvan er een te groot is om nog voorop in kinderzitje te kunnen en de andere nog net te klein om langere afstanden te fietsen.

   Verwijderen
 5. Mooi! En dat konijntje maakt het helemaal af hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk shirtje! Zeker met die 3/4 mouw. Zou ook wel willen weten uit welke ottobre het patroon is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank! Ik ga op zoek te beginnen in mn eigen boekenkast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en wat staan die kleuren mooi op dat dat mooie caramel/mokka kleurige huidje!

  BeantwoordenVerwijderen