maandag 3 maart 2014

New Blog: runbytwo

Naaien is niet mijn enige hobby. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om hard te lopen. Ik krijg best vaak de vraag hoe ik dat nou allemaal weet te combineren: kinderen, werken, 3x p/week hardlopen en leuke dingen naaien voor mijn kinderen en mezelf. 
Tja, hoe ik dat doe ? Goede planning, prioriteiten stellen, accepteren dat niet alles altijd lukt en dat je niet alles perfect kan doen. En natuurlijk hardlopen zodat je helemaal opgeladen het gevoel hebt dat je alles weer aankan. 
Dus toen mijn tweelingzus en ik weer eens een rondje hardliepen bedachten we dat we daar maar eens een blog over moesten gaan beginnen. Een blog over hardlopen, kids en een vleugje stijl. Niet omdat wij denken te weten hoe het allemaal moet, maar gewoon omdat we elkaar misschien kunnen inspireren. Ik ben namelijk ook wel benieuwd hoe jullie dat allemaal doen: de combinatie van kinderen, sporten, werken, sociaal leven.

Ik zou het superleuk vinden als jullie ook komen meelezen op Runbytwo !DSC02052

Enne, no worries, hier blijf ik ook gewoon bloggen.
Pin It!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik ga meelezen! Sta op het punt te gaan beginnen met hardlopen (de excuses te koud en te donker kunnen bijna in de kast ;)) dus dit komt op het juiste moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeg, daar lees ik mee, want ik ben soms een chaoot en het lukt me niet altijd om goed te organiseren.
  Enne, blij dat je ook blijft naaien hoor! Want dat zou ik niet kunnen missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, daar zou ik ook beter komen meelezen. Wie weet krijg je me gemotiveerd om ook weer te beginnen lopen. Ik ben alvast helemaal gek van jouw schoenen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! ik doe mee. maar ben je nu chantal of rachel?

  BeantwoordenVerwijderen