donderdag 24 november 2011

Paars

Ik hou van paars en ik vind het een goed alternatief voor al dat roze wat je voor kleine meisjes in de winkels ziet. Vandaar dat ik voor een paars shirtje ging. Het t-shirt patroon is hetzelfde als hier. Alleen maakte ik er nu een opening met knoopjes in.
De tricot komt van Schroder in Den Haag.
Pin It!

8 opmerkingen:

 1. Ik ben niet aan paars maar vind dit wel een heel schoon t-shirtje! zo netjes en je dochter staat er prachtig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou niet van paars, maar vind het toch een leuk t-shirtje! Heel mooi met die bloempjes. En zo netjes seg! Hou zet jij je halsboord eraan? Is die gewoon bijgeknipt aan de binnenkant?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @An: ik heb het halsboord er biaisgewijs aangezet. In dit geval heb ik een strook van 5 cm breed geknipt en aan beide kanten 1 cm naar binnen gestreken. Daarna strijk je het dubbel zodat je een tricot biaisband van 1,5 cm breed hebt. De biaisband vouw je om de halsrand heen en stik je door met de tweelingnaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vul het rijtje even aan, want ik hou ook al niet van paars ;-) maar ik vind het supermooi afgewerkt! Het kan zo de winkelrekken in! En leuke knoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel, ik hou WEL van paars! Echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sluit me aan bij het pro-paarse kamp. En ik ben absoluut fan van dit t-shirt! Zo mooi afgewerkt, dat strookje bloemetjes en dan die drie verschillende knoopjes... heel leuk bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen