dinsdag 21 juni 2011

Texel

3 Weken geleden bedachten we dat we best even een weekendje naar Texel konden gaan. Het was al wekenlang lekker weer dus in gedachten had ik alle zomerkleding al ingepakt. Echter, hoe dichterbij het weekend kwam hoe grijzer de wolken op buienradar werden. Vorige week stond ik dus warme kleding en regenlaarzen in te pakken. Tijdens het inpakken kwam ik erachter dat Kleine Pluis blijkbaar een kleine groeispurt had gemaakt dus haar truien waren enigszins te klein. Gelukkig had ik nog het patroon van Heidi&Finn liggen en net wat nieuwe tricots ingeslagen op de stoffenbeurs dus snel nog een trui voor haar gemaakt.In plaats van 3 knopen bovenaan heb ik een flapje omgeslagen en vastgezet met een knoopje. De trui heeft ze zo ongeveer het hele weekend aangehad want het was vreselijk weer. Gelukkig was het vakantiepark helemaal geweldig dus we hebben alsnog genoten.

Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi en ze staat prachtig met dat licht roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi. Dat roze met die gestreepte kap vanbinnen.
  En die kraag vind ik ook geslaagd. Is eens iets anders. En je krijgt waarschijnlijk gemakkelijk haar hoofdje erdoor. Dat is altijd zo'n gewring.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend. Het patroontje ligt hier ook klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel schoon! Kleurtje staat haar inderdaad goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Plagneetje: ja inderdaad, voldoende ruimte voor haar hoofd.

  @Polkadotjes: dit patroon heeft echt een mooie pasvorm. Ik heb er ook een vest-versie van gemaakt voor mijn zoon, maar die krijg ik maar niet goed op de foto. Vandaar dat ik hem nog niet geblogd heb.

  BeantwoordenVerwijderen