vrijdag 27 mei 2011

Olifantenprinces

Ik had al enige tijd zitten loeren naar de patronen van Oliver+S. De patronen zien er zo heerlijk retro uit, maar omdat het plaatje getekend is wist ik niet of het in het echt ook zo leuk zou zijn. Toch eentje proberen dan maar. Ik had mijn oog laten vallen op de Jump Rope Dress. Het patroon heb ik hier gekocht. De Jump Rope Dress zat op dat moment niet in de collectie, maar na een mailtje waren ze zo vriendelijk om het voor me te bestellen en een paar dagen later had ik het binnen. Superduidelijke uitleg met plaatjes dus het was goed te doen. Kwam er helaas wel pas na het knippen achter dat bij de patronen van Oliver+S patronen de naadwaarde inbegrepen zit. Dat werd dus een extra rondje knippen. De olifantenstof had ik al eerder gekocht op het Stoffenspektakel. 
Kleine Pluis was helemaal blij met haar nieuwe jurk en huppelde er vrolijk in weg en zelfs zoonlief was onder de indruk...'Mooi ! Ze lijkt wel een olifantenprinces'...


Pin It!

6 opmerkingen:

 1. Een mooi kleedje voor een super knappe dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, gij vindt zo'n schone stofkes op het stoffenspektakel?
  Het is echt een prachtig kleedje en het staat haar zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend! En wat een mooie dochter, ze straalt helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @polkadotjes: was echt een gelukje dat ik deze stof tegenkwam op het stoffenspektakel want meestal hebben ze niet veel bijzonders. Toen ik ook nog hoorde dat het maar €6 p/m kostte kon mijn dag helemaal niet meer stuk (ach waar een mens al niet blij van wordt hè:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toen ik die stof zag vond ik ze niet waaw, maar zie hier, zo prachtig zeg in dit kleedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie jurk! Fijn dat je dat even vermeldt over die naadwaarde, want ik vroeg het mij af, omdat ik bij de instructies er niets van terug vond!

  BeantwoordenVerwijderen